Ana Sayfa / Haberler / Ekonometri Bölümü Kahvaltıda Buluştu
28 Mart 2019, Perşembe
Ekonometri Bölümü Kahvaltıda Buluştu

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümünün düzenlediği sosyal etkinliğe, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Karahan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadiye Tutsak ve akademisyenler katıldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleşen etkinlikte Rektör Savaş, fakülte bünyesinde gerçekleştirilen etkinliklerin devam ettirilmesi gerektiğini ifade ederek üniversitemizin bilimsel başarı sıralamasında daha iyi noktada olması için akademisyenlerin çok daha gayretli bir çalışma süreci içerisinde olması gerektiğini belirtti.

Prof. Dr. Tutsak, etkinliklerin birlik ve beraberliğin devamı noktasında büyük bir öneme sahip olduğunu dile getirerek katılımlarından dolayı Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Karahan’a ve akademisyenlere teşekkür etti.