Ana Sayfa / Haberler / Pedal Fest Sona Erdi
28 Mart 2019, Perşembe
Pedal Fest Sona Erdi

Yeşil Pedal Bisiklet Topluluğu tarafından ilki gerçekleştirilen “Pedal Fest Bisiklet Festivali” sona erdi.

Festivalin ilk günü yol bisikleti yarışı ve ormanda çadır kampı gerçekleştirildi. Dağ bisikleti yarışı ile devam eden festivalin ikinci gününde, Selim Işık ve Merve Kazanç’ın katılımıyla Rock konseri gerçekleştirildi. Öğrencilerin ve akademisyenlerin yoğun ilgi gösterdiği konser öncesinde yarışlarda dereceye girenlere madalyaları verildi. Ayna GSK tarafından halk oyunları gösterisi gerçekleştirildi.

Yeşil Pedal Bisiklet Topluluğu Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Sevgi Tatar, bu tür etkinlikleri yapmaya devam edeceklerini söyleyerek, başta Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş olmak üzere tüm topluluk üyesi öğrencilere ve festivale katılan herkese teşekkür etti.