Ana Sayfa / Haberler / Uşak Atatürk Anadolu Lisesi Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a Ziyarette Bulundular
13 Aralık 2017, Çarşamba

Uşak Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Yasin Savaş, Atatürk Anadolu Lisesi Felsefe Öğretmeni Hayati Güler ve 12. Sınıf öğrencileri Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Uşak Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Yasin Savaş, Rektörümüze yeni görevinin hayırlı olmasını diledi ve çiçek takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, okul müdürü Yasin Savaş’a, tüm okul öğretmenlerine ve öğrencilerine başarılar diledi.