Ana Sayfa / Haberler / ‘Çocuklar Allah’ı Sorduğunda’ Konferansı
25 Mart 2019, Pazartesi
‘Çocuklar Allah’ı Sorduğunda’ Konferansı

Uşak Üniversitesi Yaşayan Fikirler Topluluğu tarafından “Çocuklar Allah’ı Sorduğunda” konulu konferans düzenlendi.

Mustafa Kemal Paşa Amfisinde gerçekleşen konferans, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Yılmaz, eğitimin ailede başladığını belirterek konferansta verilecek bilgilerin faydalı olacağına inandığını söyledi.

Topluluk tarafından hazırlanan videonun gösterilmesinin ardından konuşmacı Yazar Özkan Öze, tecrübelerini paylaştı. Çocukların Allah’ı sorduğunda, büyüklerin verecek cevap bulamadığını ve çaresiz kaldığını ifade eden Öze, çocukların sorularının küçümsenmemesi gerektiğini, bu soruları sorabiliyorlarsa cevaplarını da anlayabileceklerini söyledi.

Programın sonunda Özkan Öze’ye üniversite adına teşekkür plaketi verildi.