Ana Sayfa / Haberler / Proje Yazma ve Yürütme Eğitimi
22 Mart 2019, Cuma
Proje Yazma ve Yürütme Eğitimi

TÜBİTAK 2237-B çerçevesinde Mühendislik ve Sağlık Bilimlerinde Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projeleri Yazma ve Yürütme eğitimi verildi.

Koordinatörlüğünü Doç. Dr. Canan Kandilli’nin yaptığı, 13-15 Mart tarihleri arasında üç gün süren etkinlikte, Ege Üniversitesinden Prof. Dr. Muhammet Bahattin Tanyolaç, Doç. Dr. Özge Andiç Çakır, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinden Prof. Dr. Afşin Güngör ve Manisa Celal Bayar Üniversitesinden Prof. Dr. Hafize Seda Vatansever tarafından akademisyenlere, mühendislik ve sağlık bilimlerinde proje yazma ve yürütme ile ilgili bilgiler verildi.

Eğitimin açılış günü yapılan programında Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Karahan, eğitim veren akademisyenlere teşekkür etti. Eğitime katılan akademisyenlere katılım belgeleri verildi.