HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu Ziyareti
19 Mart 2019, Salı
Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu Ziyareti

Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu Genel Sekreteri Prof. Dr. Ersel Aydınlı, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Savaş, “Öğrencilerimiz Fulbright Eğitim Burslarından Yararlanmalı”

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Rektör Savaş, Fulbright burslarının çok önemli olduğunu söyledi. Uşak Üniversitesi hakkında bilgi veren Prof. Dr. Savaş, “Her fırsatta, özellikle öğrencilerimizi, not ortalamalarını yüksek tutarak, Fulbright bursu gibi eğitim burslarından yararlanmaları gerektiği konusunda bilgilendiriyoruz. Ben Fulbright bursu kazanarak Indiana Üniversitesi’nde Visiting Profesör olarak ders verdim. Fulbright aracılığıyla anadili İngilizce olan ülkelerden gelecek olan öğretim üyeleri, Yabancı Diller Yüksekokulu öğrencilerimize ders verecek. Prof. Dr. Ersel Aydınlı’ya nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Genel Sekreter Prof. Dr. Aydınlı, bu yıl kuruluşunun 70. yılını kutlayacak olan Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu’nun, kurulduğundan bu yana yaklaşık 6 bin 500 Türk ve Amerikalı öğrenci ile akademisyene burs olanağı sağladığını belirterek, başta Prof. Dr. Ekrem Savaş olmak üzere tüm Uşak Üniversitesi personeline ve öğrencilerine çalışmalarında başarılar diledi.