Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemizde "7 Aralık Uluslararası Sivil Havacılık Günü” Konferansı Gerçekleşti
12 Aralık 2017, Salı

Üniversitemiz Havacılık ve Ulaştırma Topluluğu tarafından "7 Aralık Uluslararası Sivil Havacılık Günü” konferansı gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Mustafa Kemal Paşa Amfisinde düzenlenen konferansa Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Murat Sezgin, Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Havacılık ve Ulaştırma Topluluğu Danışmanı Öğretim Görevlisi Zübeyde Kaya, konuşmacılar Kabin Memuru Gamze Ceylan ile Uçak Bakım Teknisyeni Alişan Değirmenciler, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerimizin müzik dinletisi ile başlayan konferansın açılış konuşmasını yapan Öğr. Gör. Zübeyde Kaya “7 Aralık Uluslararası Sivil Havacılık Günü” ve Havacılık ve Ulaştırma Topluluğu ile ilgili bilgi verdi.

Açılış konuşmasının ardından Kabin Memuru Gamze Ceylan ve Uçak Bakım Teknisyeni Alişan Değirmenciler meslekleri ile ilgili bilgiler vererek deneyimlerini aktardılar.

Konferans soru-cevabın ardından sona erdi.