Ana Sayfa / Haberler / Akademisyenler ve Öğrencilere Bireysel Genç Girişim Eğitimi
11 Mart 2019, Pazartesi
Akademisyenler ve Öğrencilere Bireysel Genç Girişim Eğitimi

Uşak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (UTTO) ve Akdeniz Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi işbirliğiyle, ikinci kez düzenlenen TÜBİTAK Bireysel Genç Girişim Programı (BİGG) kapsamında akademisyen ve öğrencilere konu ile ilgili bilgi verildi.

Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Akdeniz Üniversitesi TTO ekibinden Merve Bilgen Çıktın ve Melih Koçyiğit, “Teknogirişim Sermaye Desteği Programı” BİGG çağrısı hakkında bilgi verdi. Uşak Üniversitesi öğrencilerinin TÜBİTAK BİGG kapsamında başvuruları UTTO–Girişimcilik ve Şirketleşme Modülü personeli Öğretim Görevlisi Fatih Yalçın gözetiminde gerçekleştirilecek.

Uşak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Yılmaz Bayar’ın konuşmacılara teşekkür belgesi vermesiyle etkinlik sona erdi.