Ana Sayfa / Haberler / Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular
11 Aralık 2017, Pazartesi

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, YÖK Başkanlığının teklifi ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirleriyle 30 Kasım 2017 tarihinde Üniversitemiz rektörlüğüne asaleten atanan Prof. Dr. Ekrem Savaş’ın göreve başlaması münasebetiyle, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak “Üniversite-Şehir bütünleşmesi adına üniversitemiz ile yaptığımız işbirlikleri hız kesmeden devam edecektir. Sayın Prof. Dr. Ekrem Savaş’a yeni görevinde başarılar diliyor, tebrik ediyorum.”dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Uşak Üniversitesi olarak şehrimizin tüm kurum ve kuruluşlarıyla beraber yakın işbirliği içerisinde bulunacağımızı ifade etti.