Ana Sayfa / Haberler / Başarılı Gelecek Semineri
25 Şubat 2019, Pazartesi
Başarılı Gelecek Semineri

Uşak Üniversitesi ile Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında yürütülen, “Haydi Gençler İnovasyon’dan İstihdama” adlı Erasmus+ KA3 projesi kapsamında düzenlenen “Başarı(lı) Gelecek" semineri, 22 Şubat tarihinde Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Efe Efeoğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı programla gerçekleştirildi.

Mustafa Kemal Paşa Amfisinde yapılan programda, Proje Koordinatörü Ceyhun Uzun proje hakkında bilgi verdi.

Bilgilendirmenin ardından Doç. Dr. Efeoğlu, “Kariyer, Endüstri 4.0 ve İletişim” konularında sunum gerçekleştirdi. Tecrübe ve iş becerisinin iş hayatında büyük öneme sahip olduğunu belirten Efeoğlu, günümüzde mesleklerin gelişen teknolojiyle farklı bir boyut kazandığını, iş sahibi olmak isteyen mezunların sadece teknik bilgi değil aynı zamanda sosyal becerilerinin de olması gerektiğine dikkat çekti.

Seminerin sonunda soruları cevaplayan Doç. Dr. Efeoğlu’na, Türkiye Ulusal Ajans Gençlik Programları Uzmanı Alim Sarıaslan tarafından teşekkür belgesi verildi.