Ana Sayfa / Haberler / Rektör Savaş, Doğuş Üniversitesi ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi’ni Ziyaret Etti
11 Şubat 2019, Pazartesi

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Doğuş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebru Ural ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülfettin Çelik’i ziyaret etti.

Her iki ziyarette, iki üniversite ile Uşak Üniversitesi arasında gerçekleştirilecek işbirlikleri ve ortak programlar gerçekleştirilmesi hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Prof. Dr. Ural ve Prof. Dr. Çelik, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Uşak Üniversitesi ile gerçekleştirecekleri işbirliklerinin önemli olduğunu ifade ettiler.