Ana Sayfa / Haberler / Askıda Giysi Projesi’ne İİBF Öğrencilerinden Destek
31 Aralık 2018, Pazartesi
Askıda Giysi Projesi’ne İİBF Öğrencilerinden Destek

Uşak Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından ve Türk Kızılayı Uşak Şubesi katkılarıyla hazırlanan Askıda Giysi Projesi’ne, Uşak Üniversitesi ortak seçmeli derslerinden Sosyal Sorumluluk Bilinci dersi alan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri destek verdi.

Kendi Aralarında Para Topladılar

Öğrenciler, 2018-2019 güz dönemini bir sosyal sorumluluk projesi ile kapatmak adına ders sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Sevtap Sarıoğlu Uğur eşliğinde, bu soğuk günlerde ihtiyaç sahibi arkadaşlarını düşünerek aralarında para toplayarak, kazak, bot, ayakkabı ve çeşitli giyim eşyaları aldı. Proje merkezine getirdikleri kıyafetleri askılara asan ve düzenleyen öğrenciler, sosyal sorumluluklarını yerine getirmenin mutluluğu ile diğer öğrencilere örnek olmak istediklerini dile getirdiler.