Ana Sayfa / Haberler / İlahiyat Vizyon Programı
27 Aralık 2018, Perşembe
İlahiyat Vizyon Programı

Uşak Üniversitesi Mefkûre Kültür Sanat ve Düşünce Topluluğu tarafından ve Türkiye İlahiyat Tedrisatına Yardım Eden Dernekler Federasyonu işbirliği ile “İlahiyat Vizyon” programı düzenlendi.

Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen etkinliğe, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Yılmaz, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mürtaza Bedir, Uşak MEM Din Eğitiminden Sorumlu Şube Müdürü Abdullah Kaya, Topluluk Danışmanı Dr.Öğr. Üyesi Hikmet Gültekin, akademisyenler, Uşak Müftülüğü personeli, İmam Hatip Lise ve Orta Okulları eğitimcileri ile öğrenciler katıldı.

Sertifika Verildi

Programda Eğitimci-Yazar Muhammet Yılmaz,‘Din Eğitiminde İlkeler ve Etkili Öğretmenlik’, Diyanet İşleri Başkanlığından Hüseyin Öresin, ‘İhlas ve İstikamet üzere İslama Hizmet’ ve Prof. Dr. Bedir, ‘Modern Zamanlarda İslami İlimlerin İhyası’ adlı sunumları yaparak soruları cevapladı.

Tüm gün süren programda, katılımcı tüm öğrenci ve eğitimcilere sertifika verildi.