HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Tıp Fakültesi Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleştirildi
24 Aralık 2018, Pazartesi
Tıp Fakültesi Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleştirildi

Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Sınıf öğrencilerinin “Beyaz Önlük Giyme Töreni” 21 Aralık tarihinde gerçekleşti.

Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan törene Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Karahan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Duru, Tıp Fakültesi Öğretim Elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tıp Fakültesinin 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Sınıf öğrencilerini tebrik eden Prof. Dr. Karahan, “Size düşen görev teorik bilgilerinizi pratikle birleştirip, kendinizi en iyi şekilde yetiştirmektir. Hepimizin birer hedefi olması gerekiyor. Bugün beyaz önlük giydiğiniz gibi 6 sene sonra mezun olduğunuzda mezuniyet cübbelerinizle hekimlik yemini ederek ülkemize hizmet edecek birer doktor olacaksınız. Sizleri yetiştirip buralara getiren değerli ailelerinize de ayrıca teşekkür ediyorum. Biz Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak şu an olduğumuz konumdan daha iyi yerlere gelerek, Türkiye’nin sayılı Tıp Fakültelerinden biri olacağız. Bunun için lütfen dilek, istek ve şikâyetlerinizi bize iletin. Hep beraber, daha iyiye ulaşmak için, birlik ve beraberlik içinde çok çalışacağız. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Tören, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karahan ile Prof. Dr. Adem Duru ve Tıp Fakültesi Öğretim Elemanlarının öğrencilere önlük giydirmesinin ardından, müzik dinletisi ile son buldu.