HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Erasmus+ Personel Hareketliliği Başlıyor
20 Aralık 2018, Perşembe
Erasmus+ Personel Hareketliliği Başlıyor

Uşak Üniversitesi AB ve Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından, Erasmus+ 2018-2019 Personel Hareketliliği ders verme ve eğitim alma hareketliliğine hak kazanan 26 personele yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Karahan, Rektör Danışmanı AB ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Özgür Tarhan, Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. İbrahim Uz ve Erasmus+ hareketliliğine hak kazanan personel katıldı.

“Personel Hareketliliği Üniversiteye Katkı Sağlamakta”

Prof. Dr. Savaş, personel hareketliliğine hak kazanan akademik ve idari personeli tebrik etti. Bu tür değişim programlarından sadece öğrencilerin değil personelin de yararlandığını belirten Prof. Dr. Savaş, uluslararasılaşmanın Uşak Üniversitesi’nin öncelikli konularının başında yer almakta olduğunu ve bu alanda gösterilen gayretlerin üniversitelerin büyümesine katkı sunduğunu söyledi.

Dr. Öğr. Üyesi Özgür Tarhan, toplantıda yaptığı konuşmada personel hareketliliği hakkında bilgi vererek, soruları cevapladı.