Ana Sayfa / Haberler / Anadolu Gençlik Derneği Uşak Şubesine Ziyaret
18 Aralık 2018, Salı
Anadolu Gençlik Derneği Uşak Şubesine Ziyaret

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Karahan, Prof. Dr. Metin Gümüş, Prof. Dr. Adem Duru ve Genel Sekreter V. İbrahim Çalış, Anadolu Gençlik Derneği Uşak Şubesini ziyaret etti.

Anadolu Gençlik Derneği Uşak Şubesi Başkanı Ahmet Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Prof. Dr. Savaş, öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

“Birlik ve Beraberlik İçinde Çalışmalıyız”

Prof. Dr. Savaş, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak milli ve manevi duyguları güçlü, bağımsız bir gençliğin lider ülke Türkiye’nin mimarları olacağını söyledi. Prof. Dr. Savaş, “Dünyada iyinin, doğrunun, faydalının ve adaletin egemen olması için sizlerin çok çalışması gerekmektedir. Okuyun ve kendinizi geliştirin. Birlik ve beraberlik içinde çalışarak ülkemizin gelişimine katkı sunacağız. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”dedi.

Özdemir, Rektör Prof. Dr. Savaş’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.