Ana Sayfa / Haberler / Babadan Çocuklara Resim Sergisi
7 Aralık 2018, Cuma
Babadan Çocuklara Resim Sergisi

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Uşak Resim Kulübü üyelerince yapılan resimlerin yer aldığı “Babadan Çocuklara” adlı karma resim sergisi açılışı, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Vali Yardımcısı Meral Batı Demirbaş, Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Uşak Temsilcisi Öğretim Görevlisi Ahmet Mıdık, il müdürleri ve ressamların katılımıyla gerçekleşti.

Uşak’ın Gelişimi Çok Önemli

Bir baba ve iki çocuğunun ortak emekleriyle oluşan serginin açılışında Prof. Dr. Savaş, sergiden ve gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Uşak’ın kültürel gelişiminde Uşak Üniversitesi’nin de etkili olduğunu belirten Prof. Dr. Savaş, “Uşak Üniversitesi olarak, Uşak’ın ve bölgemizin daha da iyi yerlerde olması için yapılan tüm etkinlikleri destekliyoruz. Üniversite-şehir bütünleşmesi adına tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içindeyiz. Başta Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Uşak Temsilcisi Öğretim Görevlisi Ahmet Mıdık’a ve sergide eserleri olan Ziya Gülenç, oğlu Fatih Çağlar ve kızı Pınar Gonca ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.