HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / 3. Ortopedi ve Travmatoloji Hemşireliği Sempozyumu
6 Aralık 2018, Perşembe
3. Ortopedi ve Travmatoloji Hemşireliği Sempozyumu

Uşak Üniversitesi ve Ortopedi ve Travmatoloji Hemşireleri Derneği (OTHED) tarafından, 3. Ortopedi ve Travmatoloji Hemşireliği sempozyumu gerçekleştirildi.

Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan sempozyumun açılışında, Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Karahan, Uşak Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Safiye Elif Korcan, Uşak Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Halime Kaçar ve OTHED Başkanı, Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hayriye Ünlü birer açılış konuşması yaptı.

Sempozyumun açılış konferansı Prof. Dr. Ömer Karahan başkanlığında, Prof. Dr. Hayriye Ünlü’nün ‘Ortopedi Hemşireliğinin Bakım Felsefesi’ adlı sunumu ile gerçekleşti.

Sempozyumda dört panel ve ikili konferans gerçekleştirilerek,‘Ortopedik Cerrahi Sonrası Gelişebilecek Komplikasyonların Yönetiminde Multidisipliner Yaklaşım’, ‘Travmalarda Hemşirelik Yaklaşımları’, ‘Skolyoz Cerrahisi ve Hemşirelik Bakımı’, ‘Pediatrik Ortopedide Özel Durumlar ve Multidisipliner Yaklaşım’ ve ‘Ortopedi ve Travmatolojide Özel Konular’ başlıklarında sunumlar yapıldı.

Sempozyum sertifika töreni ile son buldu.