Ana Sayfa / Haberler / 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ TÖRENİ
5 Aralık 2018, Çarşamba
2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ TÖRENİ

Eşme Meslek Yüksekokulumuz'un 2018-2019 eğitim öğretim yılı  açılış töreni Eşme Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi Sayın Hacı Mustafa ÇETİN, Protokol üyeleri, Meslek  Yüksekokulumuzda Görevli bulunan Akademisyenler ve Meslek Yükskeokulumuz öğrencilerinin katılımları ile gerçekleştirilmiştir.

Eğitim öğretim yılı açılış töreni sonrasında Eşme Belediye Başkanlığı Tarafından Misafirlerimize ve Öğrencilerimize yemek ve aşure ikramı yapılmıştır. Bunun yanında Yüksekokul öğrencilerimize Eşme Belediye Başkanlığı tarafından hediyeler verilmiştir.

2018-2019 eğitim öğretim yılı açılış törenimize katılan tüm misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz ve Eşme Belediye Başkanlığına katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.