Ana Sayfa / Haberler / Kadın Hastalıkları ve Doğum Sempozyumu
30 Kasım 2018, Cuma
Kadın Hastalıkları ve Doğum Sempozyumu

Uşak Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü ve Medical Park Hastanesi işbirliği ile 20 Kasım tarihinde “Kadın Hastalıkları ve Doğum” konulu sempozyum gerçekleştirildi.

Mustafa Kemal Paşa Amfisinde yapılan sempozyumda Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ömer Karahan ve Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kadir Özcan birer açılış konuşması yaptı.

Sempozyumda Ege Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hafize Öztürk Can ‘Doğum Sonu Bakım ve Yenilikler’, Ege Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Aytül Hadımlı ‘Jinekolojik Ameliyatlar Sonrası Yenilikler ve Bakım’, Uşak Medical Park Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Opt. Dr. Gökben Yüksel  ‘Jinekolojik Ameliyatlarda Yenilikler’ konusunda sunumlarını gerçekletirdi.