HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Zafer Kalkınma Ajansı 11. Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
28 Kasım 2018, Çarşamba
Zafer Kalkınma Ajansı 11. Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, “Milli Teknoloji, Güçlü Sanayi Hamlesi Yolunda Sanayimizin Geleceği: Sorunlar ve Çözüm Önerileri” gündemiyle Afyonkarahisar Valiliği ev sahipliğinde gerçekleşen Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Kasım Ayı Toplantısı’na katıldı.

Toplantıda Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Manisa Valisi ve Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Deniz, Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman ile Yönetim Kurulu üyeleri ve ZEKA Genel Sekreteri Veli Oğuz yer aldı.

İki oturumda gerçekleştirilen toplantının ilk oturumda, 2018 Yılı Fizibilite Desteği Başvuruları, Program İlerleme Raporları, Program Kapanış Raporları, İki Toplantı Arası Ajans Faaliyetleri, 2018 Yılı Eylül ve Ekim ayları Gelir-Gider Cetveli adlı gündem maddeleri görüşüldü.

İkinci oturumda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının koordinasyonunda “Milli Teknoloji, Güçlü Sanayi Hamlesi Yolunda Sanayimizin Geleceği: Sorunlar ve Çözüm Önerileri” gündem maddesiyle geniş katılımlı toplantı gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Savaş, toplantıda yaptığı konuşmada yerli ve milli üretimin önemine dikkat çekerek, Uşak Üniversitesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.