Ana Sayfa / Haberler / Seramik Bölümü Öğrencileri 5. Engelsiz Sanat Ödüllerini Hazırlıyor
9 Kasım 2018, Cuma
Seramik Bölümü Öğrencileri 5. Engelsiz Sanat Ödüllerini Hazırlıyor

Uşak Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşecek olan “5. Engelsiz Sanat Ödülleri” etkinliği töreninde verilecek ödüller, Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanıyor.

Engelli öğrencilerle birlikte, Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Atölyesi'nde seramik uygulamaları gerçekleştiren Prof. Dr. Ekrem Savaş, Aralık ayında “5. Engelsiz Sanat Ödülleri” törenine ev sahipliği yapacaklarını belirterek, “Etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluyuz. Seramik Bölümümüz etkinliğin ödüllerini hazırlıyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bugün özel öğrencileri ağırladık. Güzel ve faydalı bir etkinlik oldu. Engelli öğrencilerimizle birlikte seramiğe özel dokunuşlar yaptık.”dedi.