Ana Sayfa / Haberler / Uşak Üniversitesi “Interdye&Textile Printing Eurasia” Fuarında
31 Ekim 2018, Çarşamba
Uşak Üniversitesi “Interdye&Textile Printing Eurasia” Fuarında

Uşak Üniversitesi, 25-27 Ekim 2018 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen “4.Uluslararası Boyarmadde, Pigmentler, Tekstil Kimyasalları, Dijital Tekstil Baskı, Boyama ve Baskı Teknolojileri Fuarı: Interdye&Textile Printing Eurasia” fuarına katıldı.

Fuarda, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Dr. Gülhan Pınarlık, Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarımı Bölümü Öğr. Gör. Seher Tereci Ergül ve Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarımı öğrencileri Nursima Çevik ile Resul Yıldırım, Uşak Üniversitesi hakkında tanıtım gerçekleştirdi. Yerli ve yabancı firmaların katılımıyla gerçekleşen fuarda, eğitim amaçlı öğrenci ve öğretim elemanı değişimi konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu. Ayrıca öğrenciler Nursima Çevik ile Resul Yıldırım fuarda yeni el baskı teknikleri hakkında atölye çalışılmalarına katıldı.

Fuarda, Uşak Üniversitesi’nde üretilen baskı, boyalı tekstil ve deri ürünleri yoğun ilgi gördü.