Ana Sayfa / Haberler / Cumhuriyetin Kazanımları Konferansı Gerçekleşti
30 Ekim 2018, Salı
Cumhuriyetin Kazanımları Konferansı Gerçekleşti

Uşak Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü tarafından “Cumhuriyetin Kazanımları” adlı konferans gerçekleştirildi.

Mustafa Kemal Paşa Amfisi’nde gerçekleşen konferansta Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemalettin Taşkıran, Cumhuriyet’in değerleri üzerine bir sunum yaptı. Cumhuriyetin değerlerinin bağımsızlık, milli devlet, milli egemenlik ve çağdaşlık olduğunu söyleyen Prof. Dr. Taşkıran, Cumhuriyet ile beraber Türk Milleti’nin seçimler aracılığı ile ülke yönetimine doğrudan katıldığını belirtti.

Konferans Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Prof. Dr. Mehmet Karayaman’ın, Prof. Dr. Taşkıran’a üniversitemiz adına teşekkür belgesi vermesi ile son buldu.