Ana Sayfa / Haberler / Rektör Savaş, İMA’da İncelemelerde Bulundu
27 Ekim 2018, Cumartesi
Rektör Savaş, İMA’da İncelemelerde Bulundu

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, İstanbul Moda Akademisi’nde (İMA), tasarım alanlarında incelemelerde bulundu.

İMA yöneticileri ve eğitimcileriyle bir araya gelerek tasarım atölyelerini gezen Prof. Dr. Savaş, Uşak Üniversitesi’nin kuracağı Tasarım Merkezi ile ilgili olarak ülkemizdeki ve dünyadaki tasarım okullarını ziyaret ettikleri belirtti.

"Uşak Tasarım Merkezi Olacak"

Prof. Dr. Savaş “Uşak Üniversitesi olarak, Türkiye’de bir ilk olacak ve DTS alanlarında merkez tasarım üstü olacak merkezimizle ilgili incelemelere devam ediyoruz. İstanbul Moda Akademisi ülkemizin en yetkin moda okullarından biridir. Değerli İMA eğitmenlerini kendi tecrübelerini bizlerle paylaştılar. Atölyelerini, sınıflarını yerinde inceledik. İş birliklerinden dolayı başta İMA Yöneticileri olmak üzere tüm İMA eğitmenlerine teşekkür ediyorum.” dedi.