HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Dream Design Factory (dDf) Kurucusu Mimar Arhan Kayar Üniversitemizdeydi
2 Ekim 2018, Salı
Dream Design Factory (dDf) Kurucusu Mimar Arhan Kayar Üniversitemizdeydi

Dream Design Factory (dDf) Kurucusu, İstanbul Design Week Direktörü ve EO Türkiye (Entrepreneurs Organization) Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Arhan Kayar, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’ın davetlisi olarak Uşak Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Uşak Üniversitesi tarafından açılacak ve Türkiye’de bir ilk olan Tasarım Merkezi çalışmaları dolayısıyla Uşak’ta bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Arhan Kayar, dünya ile aynı tasarım ve üretim düzeyinde olmak için Ülkemizin tüm iç dinamiklerini kullanabilmenin önemli olduğuna dikkat çekti. Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi moda tasarım, seramik ve resim atölyelerini gezen Arhan Kayar, Uşak’ın deri, tekstil ve seramik alanlarındaki potansiyelinin açılacak olan Tasarım Merkezi ile hem bölgesel hem de ülke kalkınmasına büyük katkı vereceğine inandığını ifade ederek “Uşak Üniversitesi Tasarım Merkezi, Uşak’tan dünyaya açılan bir pencere olacaktır. Bizler de deneyimlerimizi aktararak Türkiye’de bir ilk olacak olan Tasarım Merkezi’ne katkıda bulunuyoruz. Başta Sayın Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş olmak üzere herkese çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.

Prof. Dr. Ekrem Savaş ise Arhan Kayar’ın, tasarım ve markalaşma konularındaki deneyimlerini aktarmasından ve fikirlerini paylaşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek Tasarım Merkezi konusundaki çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

fotoğraflar için tıklayınız