Ana Sayfa / Haberler / Rektörümüz, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Törenine Katıldı
17 Eylül 2018, Pazartesi
Rektörümüz, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Törenine Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, İl Protokolüyle birlikte, 2018-2019 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla, TOKİ İlkokulu’nda gerçekleşen törene katıldı.

Prof. Dr. Ekrem Savaş, yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere, ailelerine ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını temenni ederek, başarılı bir yıl geçirmelerini diledi.

Törene Vali Salim Demir başta olmak üzere AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Jandarma Komutanı Albay Yalçın Baysal, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, öğrenciler ve velileri katıldı.