Ana Sayfa / Haberler / Kamu, Sanayi, Üniversite İşbirliği (KÜSİ) Toplantısı
19 Temmuz 2018, Perşembe
Kamu, Sanayi, Üniversite İşbirliği (KÜSİ) Toplantısı

Ar-Ge ve inovasyon kapasitesinin arttırılması ve üniversitede üretilen bilginin sanayiye aktarılması amacıyla yapılan "Kamu, Sanayi, Üniversite İşbirliği (KÜSİ)" toplantısı, Uşak Valiliği tarafından Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Vali Salim Demir’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Gümüş, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ömer Kalaylı, kamu, sanayi ve üniversite temsilcileri katıldı.

Toplantıda Uşak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Abdullah Dikici, KÜSİ ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Toplantı karşılıklı fikir alışverişi ile son erdi.