Ana Sayfa / Haberler / “Bir Alman Gözüyle Almanya’da Müslümanlar”
19 Temmuz 2018, Perşembe
“Bir Alman Gözüyle Almanya’da Müslümanlar”

Uşak Üniversitesi İslam Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü tarafından, 18 Temmuz tarihinde “Bir Alman Gözüyle Almanya’da Müslümanlar” adlı panel gerçekleştirildi.

Mustafa Kemal Paşa Amfisinde, moderatörlüğünü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Karahan’ın üslendiği panele, Frankfurt Üniversitesi’nden Prof. Dr. Edmund Weber, İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Yaşar ve Frankfurt Yabancılar Meclisi Başkan Yardımcısı Dr. Hüseyin Kurt konuşmacı olarak katıldı.

Panel için üniversitemizde bulunan Prof. Dr. Edmund Weber, Dr. Hüseyin Kurt ile Prof. Dr. Hüseyin Yaşar etkinlik öncesi Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Savaş, Prof. Dr. Edmund Weber’i Uşak Üniversitesi’nde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarında başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, günün anısına Prof. Dr. Edmund Weber’e plaket takdim etti.