Ana Sayfa / Haberler / Yeşil Pedal Bisiklet Topluluğundan Ramazan Bayramı Bisiklet Turu
25 Haziran 2018, Pazartesi
Yeşil Pedal Bisiklet Topluluğundan Ramazan Bayramı Bisiklet Turu

Uşak Üniversitesi Yeşil Pedal Bisiklet Topluluğu Topluluk Başkanı Durmuş Ali Şirin, üyeler Teslime Koştu ve Emine Ihlamur, topluluk adına Uşak ve İzmir arasında bisikletle Ramazan Bayramı turu gerçekleştirdiler.

Topluluk Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Sevgi Tatar, turun Uşak merkezden başlayarak, Taşyaran Vadisi, Kula Peribacaları, Salihli, Ahmetli, Turgutlu, Kemalpaşa, İzmir, Gaziemir ve Seferihisar Sığacık olmak üzere toplamda 370 km sürdüğünü belirterek Sığacık'ta 3 gün kamp yapılıp 5 günlük etkinlik otobüsle Uşak'a dönüş şeklinde sonlandırıldığını söyledi.

Bisiklet turunu gerçekleştiren öğrenciler ise yolculuk sırasında yeni insanlar tanıdıklarını ve güzel bir deneyim yaşadıklarını dile getirerek tur esnasında olumsuz bir durum yaşamadıklarını ve büyük keyif aldıklarını aktardılar.