HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısına Katıldı
18 Haziran 2018, Pazartesi
Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısına Katıldı

Uşak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarı Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

İİBF toplantı salonunda gerçekleşen akademik kurula Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Duru, Dekan Prof. Dr. Sadiye Tutsak, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yılmaz Bayar ve öğretim elemanları katıldı.

Dekan Prof. Dr. Sadiye Tutsak toplantıda 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde gerçekleşen akademik faaliyetlerle ilgili bilgi vererek gelecek planlarından bahsetti.

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş ise yaptığı konuşmada akademik çalışmaların arttırılması konusunda temennilerde bulunarak şunları söyledi: “Hayatta en güzel şey akademisyenlik olsa gerek. Çünkü insan yetiştiriyoruz. Öğrencilerimizi entelektüel birikime sahip, toplumumuz ve ülkemizin aranan insanları yapmak bizim temel vazifemizdir. Biliyorsunuz Uşak Üniversitesi deri, tekstil ve seramik alanlarında pilot üniversite oldu. Sizlerden beklentimiz hem bu alanlarda bölgesel kalkınma odaklı yapılacak projelere katkı sunmanız hem de Uşak’ın ve bölgemizin sosyal problemlerine eğilerek çözüm olabilecek projeler üretmenizdir. Ayrıca Üniversitemizi uluslararası alanda saygın bir yere getirecek çalışmalar yapmalıyız. Üniversitemizi ileriye taşıyacak her türlü çalışmanın arkasında oluruz. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”dedi.

Toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.