HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, İl Protokolü İle Bir Araya Geldi
24 Mayıs 2018, Perşembe
Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, İl Protokolü İle Bir Araya Geldi

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak İl Protokolü, sanayici ve iş adamları ile iftarda bir araya geldi.

Etkinlik Kur’an tilaveti ile başladı.     

                          

Prof. Dr. Savaş, Ramazan Ayı’nın hayırlara vesile olmasını diledi. Prof. Dr. Savaş, Ramazan Ayı’nın dünyanın farklı yerlerinde zulüm altında olan Müslümanların ve tüm mazlumların kurtuluşuna vesile olmasını dileyerek “Ramazan’a çok buruk girdik. ABD’nin, Kudüs’te kendisine yer tutma içine girmesi neticesinde, maalesef 60’nın üzerinde Filistinli kardeşimiz şehit oldu. 3 bin Filistinli kardeşimiz ise yaralandı. Ölenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Cenab-ı Hak rahmetiyle muamele etsin. Allah yaralı kardeşlerimize de acil şifalar versin. Uşak Üniversitesi olarak şehrimizde bulunan tüm kurumlarla ve sanayicilerimizle birlikte Uşak’ın, bölgemizin ve ülkemizin kalkınması için çalışmaya devam edeceğiz. Hepinize sağlık, afiyet diliyorum. Ramazan ayımız hayırlara vesile olsun” dedi.

Milletvekilleri Dr. Alim Tunç ve Özkan Yalım ise ülkemizin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Ayı’nın hayırlara vesile olmasını dileyerek, başta Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş olmak üzere üniversite personeline çalışmalarında başarılar dilediler.

İftar yemeğine, Vali Yardımcısı Sait Topoğlu, İl Jandarma Komutanı J. Albay Yalçın Baysal, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adem Duru, Prof. Dr. Metin Gümüş, Prof. Dr. Ömer Karahan, Genel Sekreter Vekili İbrahim Çalış, il müdürleri, sanayici ve işadamları katıldı.