HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Yerelde Yönetişim ve Bölgesel Kalkınma Konferansı Gerçekleştirildi
23 Mayıs 2018, Çarşamba
Yerelde Yönetişim ve Bölgesel Kalkınma Konferansı Gerçekleştirildi

Uşak Üniversitesi Kamu Siyaset ve Yönetişim Topluluğu tarafından Yerelde Yönetişim ve Bölgesel Kalkınma konferansı gerçekleştirildi.

Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi T7 salonunda yapılan konferansa Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Ulubey Kaymakamı Ertuğrul Aslan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadiye Tutsak, Zafer Kalkınma Ajansı Uzmanı Suat Bayram, Uşak İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Yavuz Çakar, Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fulya Akyıldız, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, bölgesel kalkınmada üniversite-sanayi, üniversite-şehir işbirliğinin önemine dikkat çekti. Konferansa katılan konuşmacılara teşekkür eden Prof. Dr. Ekrem Savaş, etkinliği düzenleyen Kamu Siyaset ve Yönetişim Topluluğu öğrencilerini tebrik etti.

Konferansta Ulubey Kaymakamı Ertuğrul Aslan, Uşak İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Yavuz Çakar ve Zafer Kalkınma Ajansı Uzmanı Suat Bayram kurumlarının yerel yönetişim ve bölgesel kalkınmadaki önemi hakkında bilgi vererek öğrencilerin sorularını cevapladılar.