HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş UTSO Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısına Katıldı
22 Mayıs 2018, Salı
Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş UTSO Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısına Katıldı

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Mayıs ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı İsmail Karaman’ın başkanlığında, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Gümüş, UTSO Meclis Üyeleri ve Meslek Komite Başkanlarının katılımıyla oda hizmet binasında gerçekleştirildi.

UTSO Mayıs ayı meclis konuğu olan Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, üniversite sanayi işbirliğine verdiği önemi ve bu konu ile ilgili yeni projelerini anlatan bir konuşma gerçekleştirdi. Toplantıda ayrıca Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Gümüş, günümüzde işletmelerde Ar-Ge ve İnovasyonun önemi konulu bir sunum gerçekleştirdi. Prof. Dr. Gümüş; ‘’Artık günümüz stratejisi, büyük balığın küçük balığı yediği dönem değil, hızlı olanın yavaş olanı yok ettiği dönemdir’’ dedi. Prof. Dr. Gümüş sunumunda Teknopark nedir? İşletmeler için avantajları nelerdir? konularına da değindi.

Konuşmaların ardından UTSO Mayıs ayı meclis gündemi değerlendirildi. Toplantı sonunda ise UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir dünya ve ülke genelindeki gündemi değerlendirerek, Mayıs ayı oda faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Meclis toplantısı meclis üyelerinin dilek ve temennilerinin dinlenmesi ile son buldu.

fotoğraflar için tıklayınız