Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü Daire Başkanları Toplantılarına Devam Ediyor
23 Kasım 2017, Perşembe

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü Daire Başkanlığı toplantıları, 17 Kasım 2017 tarihinde Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve 20 Kasım 2017 tarihinde Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı personeli ile yapılan toplantılarla devam etti.

Toplantılara Genel Sekreter Vekilimiz Kenan Gökçe, üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Sonugelen, Rektör Danışmanı Okutman Onur Altıntuğ, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Gülay Selçuk Çelik, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mesut Çetinkaya ve ilgili daire başkanlıklarının personeli katıldı.

C:\Users\BASIN\Desktop\3.JPG

C:\Users\BASIN\Desktop\17-20 Kasım SKS ve Strateji Toplantıları\1.JPG

Toplantılarda Kalite Koordinatörlüğü tarafından ilgili birim personellerine “Personel Memnuniyet” anketi yapılarak kalite faaliyetleri hakkında personelin fikirleri alındı ve sorunları dinlendi. Toplantılarda ayrıca personellerin görev tanımları ve görev dağılımları da istendi.

C:\Users\BASIN\Desktop\4.JPG