Ana Sayfa / Haberler / Ulubey Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi
18 Mayıs 2018, Cuma
Ulubey Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Uşak Üniversitesi Ulubey Meslek Yüksekokulu'nun 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet töreni 10 Mayıs tarihinde Ulubey Meslek Yüksekokulu bahçesinde yapıldı.

Törene İlçe Kaymakamı Ertuğrul Aslan, Ulubey Belediye Başkanı Ali Rıza Ada, Ulubey Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ozan Çatır, akademisyenler, idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını okul birincisi Nagihan Suna yaptı. Ardından İlçe Kaymakamı Ertuğrul Aslan, Ulubey Belediye Başkanı Ali Rıza Ada ve Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ozan Çatır konuşmalarını gerçekleştirerek öğrencilere gelecek hayatlarında başarılar dilediler. Konuşmaların ardından, öğrencilere diplomaları takdim edildi.

Tören öğrencilerin kep atmaları ve Ulubey Belediyesi tarafından hazırlanan pilav ve tatlı ikramıyla sona erdi.