HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Sağlık Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi
13 Mayıs 2018, Pazar
Sağlık Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Uşak Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu’nun 2017-2018 Akademik Yılı mezuniyet töreni 13 Mayıs 2018 tarihinde, Üniversitemiz Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Gümüş, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kadir Özcan, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı. 

Törenin açılış konuşmasını Yüksekokul birincisi Esin Yıldız gerçekleştirdi. Yıldız, 4 yılda yaşadığı her şeyin çok değerli olduğunu belirterek, ailesine ve hocalarına teşekkür etti.

Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kadir Özcan, ‘’Bugün bu çatı altında bizimde bulunma sebebimiz olan öğrencilerimizin mezuniyetini kutlamak için bulunmaktayız. Yaşadığınız toplumda örnek bireyler olun, bilgilerinize ve kendinize güvenin.''dedi. Tüm yüksekokul hocalarına teşekkür eden Prof. Dr. Kadir Özcan, öğrencileri zorlu hayata hazırlamak için hep beraber çalışarak bugünlere geldiklerini belirterek mezun öğrencileri ve ailelerini kutladı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Gümüş, Sağlık Yüksekokulu’nun bu özel gününde mezun öğrencilerin heyecanlarını paylaşmaktan gurur duyduğunu belirterek,‘’İnanıyorum ki sizler bu başarılarınızın devamını getireceksiniz.’’ dedi. Prof. Dr. Metin Gümüş,  mezun öğrencileri kutlayarak, ‘’Değerli kardeşlerimizin bugünlere gelmesinde emeği geçen hocalarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Sağlık Yüksekokulu’ndan 223 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı törende öğrenciler Anneler Günü dolayısıyla ailelere çiçek dağıttılar. Tören diplomaların takdim edilmesi, sağlık yemininin okunması ve öğrencilerin kep atması  ile sona erdi.