HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / İslami İlimler Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi
10 Mayıs 2018, Perşembe
İslami İlimler Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’nin 2017-2018 Akademik Yılı mezuniyet töreni, Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde, 9 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Karahan, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Yaşar, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, öğrencimiz Yasin Toker'in Kur’an tilavetinin ardından açılış konuşmalarıyla devam etti.

Törenin açılış konuşmasını Dekan Prof. Dr. Hüseyin Yaşar gerçekleştirdi. Prof. Dr. Hüseyin Yaşar, mezun öğrencileri kutlayarak, Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi kimliğini gururla taşımalarının gerekliliğini belirterek, bundan sonraki yaşamlarında mezun öğrencilere başarılar diledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Karahan, mezun öğrencileri ve ailelerini kutlayarak öğrencilere başarılar diledi.

Fakülte birincisi Ayşenur Karacan, öğrenim hayatında yaşadığı her şeyin çok değerli olduğunu belirterek, ailesine ve hocalarına teşekkür etti.

Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’nden 172 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı törende, öğrenciler ‘’Kene ve Kardeşleri’’ isimli tiyatro gösterilerini sahnelediler. Mezuniyet töreni şiir ve ilahi dinletilerinin ardından, diplomaların takdim edilmesi ve öğrencilerin kep atması ile sona erdi.