Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemizde İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Etkinlikleri Gerçekleştirildi
8 Mayıs 2018, Salı
Üniversitemizde İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Etkinlikleri Gerçekleştirildi

İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası dolayısıyla Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Bölüm Başkanlığı tarafından 2-4 Mayıs 2018 tarihlerinde bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası dolayısıyla ilk olarak 2 Mayıs 2018 tarihinde üniversite personelinin ve öğrencilerinin katılımıyla yangın tatbikatı yapılarak Uşak İtfaiye Müdürlüğü tarafından önlemler ve yangın anında yapılacaklar hakkında eğitim verildi.

Etkinlikler kapsamında 3 Mayıs 2018 tarihinde Mustafa Kemal Paşa Amfisi Fuaye alanında konuyla ilgili sergi ve kısa film gösterimi gerçekleştirildi.

Etkinlikler, 4 Mayıs 2018 tarihinde Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan ritim performansı ve tiyatro gösteriminin ardından sona erdi.