Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü Tarafından Daire Başkanları Toplantısının İkincisi Gerçekleştirildi
17 Kasım 2017, Cuma

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü, Daire Başkanlığı toplantısının ikincisinde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı personeliyle bir araya geldi.

Toplantıya Genel Sekreter Vekilimiz Kenan Gökçe, üniversitemiz Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Sonugelen, Rektör Danışmanı Okutman Onur Altıntuğ, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Mehmet Kara ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı personeli katıldı.

C:\Users\BASIN\Desktop\15ksm17öid\1.JPG

Toplantıda Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının sorunları ve çözümleri hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı personeline “Personel İş Memnuniyeti” anketi yapılarak kalite faaliyetleri hakkında personelin fikirleri alındı.

C:\Users\BASIN\Desktop\15ksm17öid\2.JPG

Toplantının sonunda Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının diploma işlemlerinde diğer üniversitelere göre hızlı bir şekilde işlem yaptığının altını çizerek tüm personele teşekkür etti.

C:\Users\BASIN\Desktop\15ksm17öid\3.JPG