Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemizde KOBİ, Hibe, Teşvik, Kredi, Yeni Destek Programları Bilgilendirme Paneli
7 Mayıs 2018, Pazartesi

Uşak Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (USEM) , Uşak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (UTTO) ve Muhasebe ve Finans Topluluğu tarafından düzenlenen KOBİ, Hibe, Teşvik, Kredi, Yeni Destek Programları Bilgilendirme Paneli 2 Mayıs 2018 tarihinde Mustafa Kemal Paşa Amfisinde gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü USEM Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi İdris Kaynak'ın yaptığı panelin konuşmacıları Uşak İl Tarım Müdür Vekili Halil İbrahim Gürcan, İŞKUR Uşak İl Müdürü İlhan Temel, KOSGEB Uşak İl Müdürü Adem Aypar, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Uşak İl Koordinatörlüğünden Hasan Duru ve İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Nihat Talaycı sunumlarını yaparak katılımcıların sorularını cevapladılar.

Panelin sonunda USEM Müdürü Doç Dr. Ercan Özen ve UTTO Koordinatörü Doç. Dr. Abdullah Dikici tarafından panel konuşmacılarına üniversitemiz adına teşekkür belgesi verildi.

Panel, katılımcılara katılım belgelerinin dağıtımı ile sona erdi.