Ana Sayfa / Haberler / Dünyanın En İyi 10 Öğretmeni Arasında Yer Alan Öğretmen Nurten Akkuş Üniversitemizde
7 Mayıs 2018, Pazartesi

Üniversitemiz İlkokul Öğretmenleri Topluluğu tarafından, 3 Mayıs 2018 tarihinde, Eğitimin Nobeli (The Global Teacher Prize) olarak bilinen “Küresel Öğretmen Ödülü Komitesi”nin 2018 yılı için seçtiği “Dünyanın En İyi 10 Öğretmeni” arasında yer alan ilk ve tek Türk öğretmen olan Samsun-Ayvacık Anaokulu Müdürü Nurten Akkuş’un katıldığı söyleşi gerçekleştirildi.

Eğitim Fakültesi işbirliğiyle Fen-Edebiyat Fakültesi Sibel Hişmanoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ve moderatörlüğünü Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Dr. Tolga Kargın’ın yaptığı söyleşi fakülte öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.