Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemiz Tanıtım Günleri Başladı
30 Nisan 2018, Pazartesi
Üniversitemiz Tanıtım Günleri Başladı

Uşak Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen Uşak Üniversitesi Tanıtım Günleri 30 Nisan 2018 tarihinde başladı.

Uşak ilinde eğitim gören lise öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen ve 10 Mayıs 2018 tarihine kadar sürecek olan tanıtım programının ilk gününde Üniversitemizde, Uşak Fen Lisesi, Sivaslı Dursun Yalım Fen Lisesi ve Ulubey Ümmü Baykan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ağırlandı.

Öğrenciler Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, İslami İlimler Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesini ziyaret ettiler.

Üniversitemizde verilen eğitim ve öğretim faaliyetleriyle ilgili bilgi alan öğrenciler ayrıca Üniversite kütüphanesini, spor kompleksini ve Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezini gezdiler.