HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemiz ADIM Üniversiteleri Birliği 2. Grup Toplantısına Katıldı
30 Nisan 2018, Pazartesi
Üniversitemiz ADIM Üniversiteleri Birliği 2. Grup Toplantısına Katıldı

Üniversitemizin de içinde yer aldığı ADIM Üniversiteleri Birliği 2. Grup Toplantısı Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ev sahipliğinde,  27-29 Nisan tarihlerinde gerçekleştirildi.

Toplantıya; Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Genel Sekreter V. İbrahim Çalış, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Gökçe, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Dr. Öğretim Görevlisi Veli Çapalı, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Mehmet Kara, Personel Daire Başkan V. Şefik Ateş, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Himmet Kaya, Hukuk Müşaviri V. Avukat Fatih Güngör, Kurumsal İletişim Koordinatörü Asuman Tuluk, Personel Daire Başkanlığı Şube Müdürü Sema Nur Doruk ile Şube Müdürü Nuray Aydilek ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Şube Müdürü Ayşe Gülhan katıldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde 27 Nisan günü gerçekleşen açılış programında konuşan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş; ADIM Üniversiteleri’nin lisans ve lisansüstü eğitim-öğretim, bilimsel ve teknolojik araştırma-geliştirme projeleri, sosyal ve kültürel alanlarda yapılacak ortak çalışmalarla ilgili esasları belirlemeyi amaçladığını belirterek katılımcılara teşekkür etti ve toplantının hayırlara vesile olmasına diledi.

ADIM Üniversiteleri 2. Grup Toplantısının ikinci gününde; Üniversitelerin Rektör ve Rektör Yardımcıları, Genel Sekreterleri, Öğrenci İşleri Daire Başkanları, Personel Daire Başkanları, Bilgi İşlem Daire Başkanları, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanları, Hukuk Müşavirleri ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörleri çalışma grupları, ortak sorunları masaya yatırdılar ve yapılan değerlendirmelerle sorunları çözmeye yönelik tavsiye kararları aldılar. 

Toplantı kapsamında ayrıca Bilecik’te Şehir Müzesi, Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi ve Şeyh Edebali Türbesi, Osmaneli’nin tarihi evleri ve Rüstem Paşa Camii, Bozüyük’te Metristepe Anıtı, Söğüt’te Kuyulu Mescit’i, Çelebi Sultan Mehmet Camii, Kaymakam Sait Bey Çeşmesi, Hamidiye Camii ve Hamidiye İdadisi, Dar’ül Eytam binası ve Ertuğrul Gazi Türbesi ziyaret edildi.

ADIM Üniversiteleri 2. Grup Toplantısı 28 Nisan akşamı verilen gala yemeğinin ardından, 29 Nisan’da sabah 09.00'da kapanış programıyla sona erdi.