Ana Sayfa / Haberler / Rektörümüz Öğrenci Topluluklarımızla Bir Araya Geldi
25 Nisan 2018, Çarşamba
Rektörümüz Öğrenci Topluluklarımızla Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olan öğrenci topluluklarımız 25 Nisan 2018 tarihinde toplu stant açma etkinliği gerçekleştirdi.

Üniversitemiz konser alanında düzenlenen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, AK Parti İl Başkanı Mehmet Çakın, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ömer Karahan ile Prof. Dr. Adem Duru ve Genel Sekreter Vekili İbrahim Çalış katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, 74 kültür topluluğu ve 11 spor topluluğunun stantlarını gezerek öğrencilerimizle sohbet etti.

Öğrencilerin ders dışı zamanlarını değerlendirebilmeleri, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere katılabilmeleri için kurulmuş olan öğrenci topluluklarının önemine dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.

Etkinlikte ayrıca Kahraman Şehitlerimiz anısına lokma dağıtımı gerçekleştirildi.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlik 26 Nisan 2018 Perşembe gününe kadar sürecektir.