Ana Sayfa / Haberler / Rektörümüz Egem TV’ye Röportaj Verdi
17 Nisan 2018, Salı
Rektörümüz Egem TV’ye Röportaj Verdi

Egem TV, Rektörümüz Ekrem Savaş ile röportaj gerçekleştirdi.

Röportajda Rektörümüz, Üniversitemizin misyon ve vizyonundan bahsederek devam eden kalite çalışmaları, stratejik çalışmalar ve hedefler hakkında bilgi verdi. Uşak Üniversitesi’nin, ilimizin, bölgemizin ve ülkemizin kalkınması için, 2023, 2053 ve 2073 hedefleri doğrultusunda çalışmalar yaptığını belirten Rektörümüz “Üniversitemiz deri, tekstil ve seramik alanlarında pilot üniversitedir. Konuyla ilgili sektör temsilcileriyle bir araya geldik. Sorunları ve çözüm yollarını konuştuk ve projelerimizi ortaya koyduk. Uşak’ın ve bölgemizin, sosyolojik ve ekonomik sorunlarına çözüm olabilecek projelerin içinde yer alıyoruz. Belli alanlarda öne çıkmayı ve markalaşmayı istiyoruz. Üniversitemizi uluslararası alanda tanınır ve saygın bir yere getirecek çalışmalara imza atacağız.”dedi.