Ana Sayfa / Haberler / İşitme Yetersizliği Olan Öğrencimiz İçin İşitmeye Yardımcı Dinleme Cihazı (FM Sistemi) Alındı
10 Nisan 2018, Salı

Üniversitemizde öğrenim gören işitme yetersizliğine sahip bir öğrencimize, derslerde daha iyi duymasını sağlayacak işitmeye yardımcı dinleme cihazı (FM Sistemi), Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından temin edilerek öğrencimizin öğrenim gördüğü Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne öğrencimize ulaştırmaları için teslim edildi.

Cihazın teslim törenine Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Engelli Birim Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi  Şule Güçyeter, Adalet Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi  Muhammet Ali Köroğlu, Yüksekokul Sekreteri Barış Koç, engelli öğrenci danışmanları Öğr. Gör. Arzu Erdinç Ertürk, Öğr. Gör. Muhammed Esat Bolat ve Engelli Öğrenci Birimi Bilgisayar İşletmeni Murat Sağlam katıldı.