Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi Öğrencileri Çanakkale Şehitliği Gezisi Gerçekleştirdi
10 Nisan 2018, Salı

Uşak Belediyesi'nin desteğiyle 8 Nisan 2018 tarihinde Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi öğrencilerinin yer aldığı Çanakkale’ye tur düzenlendi. İslami İlimler Fakültesi öğrencileri ve öğretim elemanlarının bulunduğu etkinliğe Uşak Belediyesi bünyesinde yer alan bir rehber de eşlik etti.

İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Yaşar, Şehitlerimizin kanıyla bereketlenmiş vatan toprağına yapılan ziyarette emeği geçen başta Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş olmak üzere üniversite yönetimine, Uşak Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’a, Ensar Vakfı Uşak Şube Başkanı Haydar Özcan’a, Uşak İmam Hatipliler Derneği Uşak İl Başkanı Mustafa Kahraman’a, fakültemiz idarecileri ile öğretim elemanlarına ve öğrencilere teşekkür etti.