Ana Sayfa / Haberler / Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Karahallı ve Sivaslı İlçelerini Ziyaret Etti
6 Nisan 2018, Cuma
Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Karahallı ve Sivaslı İlçelerini Ziyaret Etti
Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Karahallı ve Sivaslı İlçelerinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Karahan ilçe ziyaretlerinde Karahallı Kaymakamı Önder Çengel’i, Sivaslı Kaymakamı Furkan Atalık’ı, Karahallı Belediye Başkanı Ali Topçu’yu ve Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl’ü makamlarında ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

İlçe ziyaretlerinde Karahallı ve Sivaslı Meslek Yüksekokullarını ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, meslek yüksekokullarımızda incelemelerde bulunarak öğrencilerimizle sohbet etti.