Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemizin Ortak Olduğu “Open IT Up” Adlı Projenin Açılış Toplantısı Gerçekleşti
14 Kasım 2017, Salı

Üniversitemizin de ortak olduğu 2017-1-ES01-KA204-038085 numaralı “Open IT Up” projesi açılış toplantısı 09-10 Kasım 2017 tarihleri arasında İspanya’nın Reus şehrinde gerçekleştirildi.

Katılımcı kuruluşların tanıtımı ile başlayan toplantıda, ortakların görev ve sorumlulukları ile ilk altı ay içerisinde yapılacak işlerle ilgili bilgi alış verişi yapılarak yol haritası hazırlandı. Projenin amacı; girişimcilere hem mesleki hem de yabancı dil desteği sağlayarak iş dünyasına adım atarken doğru kararlar verebilmeleri yönünde onlara destek sağlayacak bir materyalin geliştirilmesi ve bu materyali kullanacak yetişkin eğitimcilere yönelik destek programları düzenlenmesidir. Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. D. Murat Hişmanoğlu ve Okutman İbrahim Uz tarafından yürütülen projenin açılış toplantısına Üniversitemizi temsilen Okutman İbrahim Uz katıldı. İspanya’dan DomSpain Consulting SL firması genel koordinatörlüğünde yürütülen projede, Türkiye’den Uşak Üniversitesi, Almanya’dan Wisamar Bildungsgesellschaft, Polonya’dan SSW Collegium Balticum, İngiltere’den edEUcation ltd, İtalya’dan Les Cultures, Bulgaristan’dan NIKANOR LTD ve Yunanistan’dan IDEC ortak olarak yer almaktadır. 15 Ekim 2017 de başlayan “Open IT up” projesi otuz ay sürecek ve 14 Nisan 2020’de tamamlanacaktır. Proje çıktıları ve detaylı bilgi  http://www.openitup.eu/ adresinde paylaşılacaktır.

Fotoğrafları indirmek için tıklayınız